Voorbereidingen

De voorbereidingen voor mijn volgende Amerika-reis zijn inmiddels in volle gang. De Lonely Planet is uitgespit, de kaarten liggen open op de tafels; en ik ben begonnen met het wegstrepen van dingen van de altijd lastige lijstjes. Woensdagochtend is het zo ver, dan stap ik het vliegtuig in naar Atlanta. Ik vlieg dit keer weer met Delta Airlines, waar ik in 2005 ook mee gevlogen heb. En ondanks dat ik nu 9h35 vliegtijd heb, ben ik toch wel heel erg blij met het feit dat het een rechtstreekse vlucht is. Dat scheelt heel veel gedoe met overstappen, bagage die weg kan geraken, en meer van zulks. En ik mag langer slapen op woensdag zelf, ook niet onbelangrijk :)

Voorgaande edities heb ik jullie steeds per e-mail op de hoogte gehouden van mijn doen en laten, maar dit jaar wil ik het eens in een blogvorm proberen, eens kijken of me dat bevalt. De titel is niet heel bijzonder, ik wou eerst zelfs ‘on the road again’ (hoe voorspelbaar kan het zijn), maar die was te voorspelbaar, iemand anders had ‘m al. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties uiteraard, dus kom maar op!

4 thoughts on “Voorbereidingen”

  1. Hiep hoi, daar gaat K.Wietse weer!!!
    Leuk man….geniet lekker van je reis en maak mooie dingen mee.

    keer
    K.Willepino

  2. Ha Wiets,

    Reken maar dat ik probeer die live-tag geinstalleerd te krijgen, anders moet je me maar even coachen zolang je nog in ons kikkerlandje bent. Ik heb Flight.com al weer in de bladwijzers gezet.

  3. Hi Wietse,
    Ik ben benieuwd naar de ongetwijfeld mooie verhalen en plaatjes?.

    Ik ga het iig in de gaten houden.

    So long!

    Vr.gr.
    Ed(napolsky)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *