Memphis – Vicksburg – New Orleans – Moss Point – Tallahassee

Ha,

Lang zonder internet gezeten, goed van mij he? :)
Maar, zonder gekheid, een hele hoop gedaan in de tussentijd. Kortgezegd in 2 dagen naar New Orleans gereden, daar 2 nachten gebleven, toen naar Moss Point (MS), en vandaag van daar uit door naar Tallahassee (FL), via goudgele stranden met palmbomen enzo. De teller is inmiddels over de 3600 (!) km heen, dus ik doe aardig mijn best.

Nu worstel ik nog even met de -trage- internetverbinding alhier, en de vermoeidheid van de lange rit vandaag (volg maar op de kaart: I10; US98; US319; met wat uitstapjes tussendoor om meer kust te zien), dus ik hou het kort.

Hopelijk krijg ik onder het strenge gezag van Dixiechick als ik daar ben de kans om hun internetverbinding te misbruiken, dus dan zal ik (veel) uitgebreider verhalen dan dat ik tot nu toe gedaan heb.

Ook zal ik dan alle vragen en reacties beantwoorden (veel dank daarvoor!).

CU soon,
Reporter W.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *