It’s all over now

Pfoe. Dat is toch wel raar. Komt in ene het bericht binnen dat nu ook het Utrechtste (en dus ongetwijfeld ook het Nijmeegse en het Internetse filiaal) failliet zijn. Dicht. Gesloten. Een roemrucht tijdperk is nu -echt- voorbij.

Kijk bijvoorbeeld maar eens op de website.

Wat vind ik er nou zelf van, vraag je je dan af? Heel eerlijk; ik had veeeeeel meer met de Amsterdamse vestiging (die nu op 1 dag na een jaar geleden zijn deuren moest sluiten), dan de Utrechtse. Ondanks dat ik de laatste tijd met name in Utrecht bezig geweest ben. Het was daar wel Boudisque, maar toch ook niet. De historie aldaar was heel anders, minder rock & roll, en dat merk je toch. Al vind ik dit wel een heel vreselijk bericht voor de mensen die daar nu nog werkzaam waren; ik wens ze alle sterkte toe die ze maar nodig hebben.

Ook is het ergens wel jammer dat een website die door mij wel dusdanig is vormgegeven en gebouwd, inclusief alle onderliggende bestel- en orderhandlingsystemen, nu versneld afgeschreven is. Al weet ik niet eens of ik met mijn huidige inzichten nou zo heel erg trots op die code moet zijn; maar toch. Het was een onderdeel van mijn pad; en dat voelt raar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *