Inchecken valt nog niet mee

En daar zat ik dan vanochtend met m’n goeie gedrag de delta-website te F5-en. En hij bleef maar roepen dat-ie niks met mijn gegevens kon. Toen maar eens door de help bladeren; en dan lees je opeens dat je een SkyMiles-nummer moet hebben. Nouja, nog maar wat gegevens inkloppen; en wellicht dat het dan zou werken. Maar nee. En toen was ik heb op een gegeven moment beu, dus D-Reizen maar eens gebeld; en toen bleek dat mijn confirmation-number opeens heel anders was. Geen probleem verder, maar als ik wou inchecken had ik dat andere nummer nodig. Die heb ik dan weer keurig in 2 varianten teruggekregen (confirmation number en eticket number), dus die ga ik maar eens goed bewaren voor de terugvlucht. Met die gegevens ging het toen vrij simpel; ik heb mezelf op stoel 38F geplaatst (kijk hier). En voor de terugvlucht kon ik ook al een plaatsje selecteren; en daar is het 40B geworden. En toen printen (eerst de instellingen op A4 zetten, er komt echt geen Letter uit mijn printer). Dat ging in 2 stappen goed…

Al met al hoef ik morgen op Schiphol alleen mijn tas nog maar over de schutting te donderen (ze weten al dat ik er 1 meeneem, dat kun je ook al aangeven), en door de douane heen.

3 thoughts on “Inchecken valt nog niet mee”

  1. Ha die Wietse,

    Ondanks al je ervaring met vliegreizen en IT toepassingen ben je toch weer afhankelijk van cijfers. Dat stemt mij tevreden, en ik blijf van werk verzekerd. ;)

    Noflike reis en oant sjen
    Jan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *